Regler for tilbagebetaling

Regler for tilbagebetaling

Regionsledelsen har besluttet, at der vil være mulighed for at melde fra og dermed få det fulde beløb retur til et arrangement (prøve/træning) 7 dage før afholdelse/start.

Der behøves ingen dokumentation for, hvorfor man framelder.

Melder man fra under 7 dage før arrangementet, vil der ikke blive tilbagebetalt noget beløb. Dog er løbetid og pludselig længerevarende sygdom hos såvel hund som fører undtaget fra denne tidsregel. Er kurset/arrangementet påbegyndt, kan der ikke ske tilbagebetaling.

Man melder fra ved at kontakte instruktør eller prøveleder for det enkelte arrangement.

Comments are closed.

Ved at fortsætte på siden, accepteres brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Luk