Facebook

Facebook

Til alle jer, der gerne vil være venner med Region Centrum, vil vi lige informere om, at Region Centrum’s profil er oprettet som et informationsforum og ikke et debat- og kommentarforum. Derfor ønskes INGEN Facebookvenner, men selvfølgelig masser af andre venner.

Ønsker I at følge os, så gå ind på hjemmesiden og klik på “Følg”. Så vil I automatisk få det, der bliver skrevet af nyheder mm. på hjemmesiden, vist på jeres Facebookprofil.

Comments are closed.

Ved at fortsætte på siden, accepteres brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Luk