Schweisstræning begyndere – opdateret 17.1.2019

Schweisstræning begyndere – opdateret 17.1.2019

Har du lyst til at gå schweissspor, starter vi et nyt hold for begynder den 23. april 2019.

Træningen vil løbe over 6 tirsdag aftener i Hampen Plantage. Vi lægger spor kl. 18:00, hvorefter det skal ligge et stykke tid. Inden vi går sporet, holder vi en kort pause, hvor vi kan snakke lidt teori og udveksle erfaringer
Vi går sporene sammen, da man lærer meget af at se andre gå spor. Efter sporene er gået tager vi en kort evaluering og finder ud af, hvad der skal arbejdes videre med. Vi forventer at slutte ca. kl. 21:00
Det er vigtigt, at du selv træner derhjemme, da hunden (og du) lærer bedst ved gentagelser i løbet af kort tid.
Det er muligt at låne en lang line og halshånd, evt. sele, men du er meget velkommen til at medbringe det selv.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe til Erling Kruse på 6130 4110

Tilmeldte:

Comments are closed.

Ved at fortsætte på siden, accepteres brugen af cookies mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Luk